Slabire

Ești mereu la DIETĂ dar fără niciun rezultat? Kilogramele în plus s-au instalat și sunt mai greu de pierdut decât înainte ? Îți dorești să SLĂBEȘTI și rezultatele să se mențină pe termen lung ?

 

Eu POT SĂ TE AJUT să înveți să mănânci sănătos, să faci față tentațiilor și să controlezi stresul. Vom întocmi împreună un plan de alimentație personalizat, potrivit programul tău zilnic și nevoilor organismului tău.

 

Vei afla care sunt cele mai potrivite ore pentru a lua mesele principale, cantitatea de alimente potrivită pentru tine, compoziția produselor alimentare pentru a lua cele mai bune decizii la cumpărături.

Copii & Adolescenti

Obiceiurile alimentare sănătoase sau nesănătoase încep în copilărie. Dacă copilul dvs este supraponderal sau obez este important să nu îl faceți se simtă vinovat pentru excesul de greutate, dar este important să i se explice eforturile pe care va fi nevoit să le facă pentru a ajunge la un stil de viață sănătos și beneficiile unei schimbări în viața sa. Familia va oferi sprijin și va încerca adoptarea unei alimentații sănătoase împreună cu copiii și servirea meselor împreună.

 

Alimentația unui adolescent trebuie să fie identică cu cea a unui adult, însă mai bogată din punct de vedere cantitativ. Se va lua în considerare, de asemenea, dorința de autonomie a adolescentului, faptul că acesta își dorește să mănânce de multe ori cu prietenii săi care nu au neaparat un buget mare.

 

Voi scoate în evidență faptul că o alimentație sănătoasă ajută la dezvoltarea unui corp sănătos și armonios.

Sarcina & Alaptare

Tocmai ai aflat că ești însărcinată sau ai pornit deja în aventura celor 9 luni ?

 

Alimentația sănătoasă a viitoarei mămici este esențială pentru dezvoltarea armonioasă a fătului.Nu este recomandat să se mănânce mai mult cantitativ, ci mai mult calitativ.

 

O dietă echilibrată va promova creșterea copilului dvs și va fi calea de a-ți forma obiceiuri alimentare sănătoase, pe care i le poți transmite apoi micuțului.

 

Dacă alăptezi, alimentația va fi identică cu cea din timpul sarcinii, calitatea fiind foarte importantă pentru sănătatea și energia dvs.

 

Vei afla ce alimente sunt nerecomandate în timpul sarcinii și alăptării, ce suplimente sunt necesare, ce alimente îți asigură doza zilnică de vitamine și minerale, metode de preparare a alimentelor, orarul meselor, hidratare optimă și cel mai bun mod de a slăbi după naștere.

Dietetica Speciala

Dietoterapia reprezintă intervenția dieteticianului în diverse afecțiuni (diabet zaharat, hipotiroidism, hipercolesterolemie, boli cardiovasculare, afecțiuni renale, afecțiuni digestive, depresie) pentru îmbunătățirea calității vieții.

Specialistul în nutriție te poate ajuta să îți schimbi stilul de viață și să adopți o alimentație sănătoasă.

 

Un stil de viață sănătos implică atât o alimentație sănătoasă, cât și exerciții fizice regulate și managementul stresului.

 

Schimbarea alimentației te va ajuta să ajungi la greutatea ideală, să previi complicațiile boli și să-ți îmbunătățești rezultatele analizelor viitoare.

 

În ce constă prima consultație?

 

Analiza compoziției corporale cu Tanita Body Composition Analyzer (procent de grăsime, masă musculară, apă)

 

Evaluarea obiceiurilor alimentare (orarul meselor, preferințe alimentare, frecvența consumului)

 

Evaluarea stilului de viață (ocupație, stres, activitate fizică)

 

Evaluarea gradului de motivație

 

Stabilirea de obiective pe termen scurt și lung

 

Plan de alimentație personalizat (în funcție de programul și preferințele tale)

Seminarii Nutritie

Îți dorești angajați mai sănătoși, fericiți și productivi ?

 

SAU

 

Lucrezi într-o companie care le oferă angajațiilor programe de wellness ?

 

Vrei să faci o schimbare în alimentația ta, dar nu știi de unde să începi ?

 

Zilele de naștere la birou îți dau bătăi de cap deoarece pizza, prăjiturile și sucurile sunt mereu la îndemâna ta ?

 

Alege seminarul de nutriție pentru companii în care vei afla răspunsul la întrebările tale:

 

De ce dietele nu funcționează ?

 

Care este greutatea ta ideală ?

 

Cum pot să fac un meal plan sănătos ?

 

Ce pun în coșul de cumpărături ?

 

SOS la restaurant – ce aleg din meniu ?

Nutritie la Distanta / Supermarket

Sportivi

Intolerante & Alergii Alimentare

Meniu Personalizat