Spune DA unui stil de viață SĂNĂTOS

✨ Luisa Florea, nutriționist dietetician, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu”, secția Nutriție si Dietetică, promoția 2014, vicepreședintele Clubului Sportiv Sano Sport, 🏊‍♀️ instructor de înot pentru înotcluj.com și coach motivațional are o vastă experiență de 9 ani în domeniul sănătății în care a ajutat peste 900 pacienți să adopte un stil de viață sănătos printr-o abordare holistică, integrativă.
👩‍💻 Specializată în Diabet, Endocrinologie și Oncologie la Spitalul Georges Pompidou din Paris. Dietetica specială în diabet zaharat, hipotiroidism, tiroidită Hashimoto, endometrioză, sindromul ovarelor polichistice, insuficiență renală, cancer, obezitate necesită o atenție deosebită și o colaborare strânsă cu echipa medicală pentru îmbunătățirea calității vieții și schimbarea stilului de viață cu ajutorul Luisei care concepe un plan de alimentație personalizat nevoilor tale.
☀️ De asemenea, Luisa colaborează în prezent cu clinica Gynia pentru crearea unui meniul adaptat nevoilor femeilor însărcinate care urmează să nască aici și organizează cursuri pentru Școala Mamei. Concepe meniuri echilibrate pentru creșe, grădinițe, școală ciclul primar, secundar și liceu, iar colaborările Luisei au inclus Liceul Teoretic Elf pe o perioadă de 5 ani, iar în prezent creșa și gradinița Integrio Kids.
👩‍🏫 Colaborează cu Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, secția Nutriție și Dietetică, pentru a le oferi studenților de la nivelul licență și masterat oportunitatea de a veni în practică la cabinetul acesteia.

Hai să ne auzim!

Parteneri

Andreea Kinetoterapeut