Spune DA unui stil de viata SANATOS

✨ Luisa Florea, nutritionist dietetician, absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu”, sectia Nutritie si Dietetica, promotia 2014, vicepresedintele Clubului Sportiv Sano Sport, 🏊‍♀️ instructor de inot pentru inotcluj.com si coach motivational are o vasta experienta de 9 ani in domeniul sanatatii in care a ajutat peste 900 pacienti sa adopte un stil de viata sanatos printr-o abordare holistica, integrativa.
👩‍💻 Specializata in Diabet, Endocrinologie si Oncologie la Spitalul Georges Pompidou din Paris. Dietetica speciala in diabet zaharat, hipotiroidism, tiroidita Hashimoto, endometrioza, sindromul ovarelor polichistice, insuficienta renala, cancer, obezitate necesita o atentie deosebita si o colaborare stransa cu echipa medicala pentru imbunatatirea calitatii vietii si schimbarea stilului de viata cu ajutorul Luisei care concepe un plan de alimentatie personalizat nevoilor tale.
☀️ De asemenea, Luisa colaboreaza in prezent cu clinica Gynia pentru crearea unui meniul adaptat nevoilor femeilor insarcinate care urmeaza sa nasca aici si organizeaza cursuri pentru Scoala Mamei. Concepe meniuri echilibrate pentru crese, gradinite, scoala ciclul primar, secundar si liceu, iar colaborarile Luisei au inclus Liceul Teoretic Elf pe o perioada de 5 ani, iar in prezent cresa si gradinita Integrio Kids.
👩‍🏫 Colaboreaza cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, sectia Nutritie si Dietetica, pentru a le oferi studentilor de la nivelul licenta si masterat oportunitatea de a veni in practica la cabinetul acesteia.

Hai sa ne auzim!

Parteneri