Intoleranțele, alergiile sau sensibilitățile alimentare sunt extrem de comune în zilele noastre. Se estimează că 5-20% din populația globală suferă de ele. Dieta de eliminare este una dintre cele mai comune, considerată “standardul de aur”, însă la finalul acesteia fiecare dintre pacienții mei întâmpină dificultăți în reintroducerea acestor alimente în meniul lor.

Dieta de eliminare implică eliminarea din alimentație a tuturor alimentelor care provoacă simptomele nedorite, ca apoi să fie reintroduse rând pe rând la loc. Aceasta durează în medie 2-3 săptămâni și poate ameliora simptomele precum balonarea, diareea, constipația, greața.

Eu sunt aici ca să te ajut cu un plan de alimentație personalizat nevoilor și preferințelor tale ca să te ajut să depășești această perioadă. Lucrez de asemenea cu persoane care suferă de colon iritabil, gastrită, ulcer sau alte tulburări gastro-intestinale.

Fie ca ești din Cluj sau din alt oraș din România sau locuiești în străinătate, diaspora, ne putem vedea online pe Skype/Whatsapp desktop/Teams.

Completează formularul de Contact pentru a solicita o consultație online.

Pe curând !

Pentru mai multe detalii despre consultație accesați pagina CONSULTAȚIA DE NUTRIȚIE