Ți-am pregătit un PDF care te învață CUM să mănânci sănătos cu buget redus?

1.     Gătește mai des. Alimentele gata preparate sunt în general mai scumpe decât mâncărurile pe care le gătești acasă.
2.     Pregătește mâncarea pentru mai multe zile. Folosește-te de timpul în care unele alimente fierb, sunt la cuptor pentru a pregăti salata sau garnitura. Între timp poți inclusiv să asculți știrile sau un podcast.
3.     Calculează costul per porție. Unele alimente pot părea mai scumpe, dar costul per porție să fie redus (ouă, conserve de pește sau fasole boabe).
4.     Fă o listă cu alimentele de care ai nevoie înainte de a merge la cumpărături.
5.     Prelungește termenul de valabilitate al ingredientelor. Pune fructele și legumele coapte în sertarul de la frigider, congelează porțiile extra de mâncare gătită, învață să pregătești murături și compoturi.
6.     Vezi în pdf 3 rețete delicioase, simple și ieftine (pui la cuptor cu rădăcinoase și sos de iaurt, ton cu salată de orez și ceapă caramelizată, supă cremă de linte și morcovi)
7.     Pentru mai multe idei de rețete, trimite-mi un email cu lista de alimentele pe care le ai în casă în acest moment.

Spor la gătit!

About the author : floreauwe

Leave A Comment