La mulți ani tuturor!

 

Iată-ne sosiți în 2015, un an pe care îl vrei mai bun, mai productiv, mai frumos decât 2014. Sărbătorile au trecut mai repede decât îți imaginai și e timpul să revii la programul tău de dinainte. Dacă ai început anul cu un gust amărui, ar fi bine să îți pui câteva întrebări.

 

Să trecem la treabă! Ia o foaie de hârtie sau deschide un document pe calculator.

 

Înșiră toate lucrurile pe care vrei să le obții în 2015 și gândește-te ce acțiuni concrete ar trebui să întreprinzi ca să îți atingi scopul. Privește atent lista! Mai vrei să adaugi ceva?

 

Recitește toate lucrurile pe care le-ai scris și rescrie-le în ordinea importanței. Nu uita însă că ceea ce îți dorești poate deveni realitate dacă depui efort, îți folosești eficient resursele și adaugi un strop de răbdare.

 

La început, o anumită acțiune poate părea imposibil de pus în practică, dar pe măsură ce o repeți, ajunge să devină un obicei. Imposibilul devine posibil! Poți realiza lucruri uimitoare dacă “te antrenezi”.

 

Să luăm de exemplu mersul la sala de sport:

 

La început durează zile întregi, săptămâni sau luni de negocieri cu tine însuți pentru a te convinge că beneficiile sunt mai multe decât dezavantajele.

 

Acum că te-ai convins că vrei să faci acest pas, încerci mai multe variante pentru a vedea ce ți se potrivește. Îți faci abonament. Pe măsură ce mergi de mai multe ori, îți va fi tot mai ușor să ajungi, până în momentul în care acest obicei va veni natural, fără prea mult efort.

 

Aceeași pași se aplică pentru toate acțiunile pe care vrei să le pui în practică. 99% transpirație și 1% inspirație.

 

Dacă în 2015 ți-ai propus să dai jos kilogramele în plus, să te apuci de sport, să ai o alimentație sănătoasă, știi ce ai de făcut. Eu îți stau la dispoziție oricând pentru a te ajuta ca visul tău să devină realitate.

 

Sună acum pentru a te programa la o consultație de nutriție!

 

Alege corect! Alege un profesionist!

 

Foto: Fitness Town

About the author : floreauwe

Leave A Comment